Grafisch ontwerp en werkplaats
Linkedin

Schrijfcursus

U hebt iets met taal en schrijft wel eens een verhaal of een gedicht. Het lijkt u leuk daar verdieping of variatie in aan te brengen. Misschien schrijft u nog niet, maar wilt u dit wel een keer proberen. Mogelijk overweegt u al langer om uw levensverhaal te schrijven maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen. Susan Konst biedt schrijfondersteuning. Dat kan individueel maar ook door het volgen van een cursus in groepsverband. Susan studeerde Cultuurwetenschappen aan de Open Universiteit met literatuur als uitstroomrichting en volgde lessen aan de Schrijversvakschool in Groningen. Susan schreef veel artikelen voor vakbladen binnen het verpleegkundig vakgebied.

Cursussen in groepsverband:
• Kennismakingscursus van drie lessen waarin beginnende schrijvers een antwoord kunnen krijgen op de vraag of creatief schrijven iets voor hen is.

• Een cursus schrijftechnieken van zes lessen waarin schrijvers hun vaardigheden naar een hoger plan kunnen tillen.

• Een cursus autobiografisch schrijven van negen lessen waarin deelnemers aan de slag te gaan met het schrijven van hun levensverhaal

– In maart start de cursus levensverhaal schrijven.

Tijdens de lessen krijgt u verschillende werkvormen, inspiratiebronnen en technieken aangereikt. U leest en luistert naar gedichten en verhalen van bekende en onbekende schrijvers om de “kunst af te kijken” en gaat zelf aan de slag. Het gemaakte verhaal of gedicht deelt u met de andere cursisten.

Praktische informatie:
Deelname aan genoemde cursussen bedraagt € 35.00 per les.
Locatie: Ruitervorm, Celsiusweg 1 in Joure

Bundelen
Van enkele van de door Susan geschreven korte verhalen en gedichten maakte zij in 2017 samen met Siska Ruiter van Ruitervorm een bundeltje welke zij in eigen beheer uitgegeven heeft. Siska verkent graag met u de mogelijkheden bij het bundelen van teksten tot een origineel product.

Voor meer informatie en/of opgave:
Susan Konst, 06 466 988 50 of skonst63@gmail.com

juli 4, 2018