Siska van Grafisch Ontwerpbureau Ruitervorm is voor mij en Keunst en Keur, een kanjer!

Net even die inspirerende tip of die inhoudelijk coachende opmerking die maken dat posters en/of uitnodiging voor onze exposities, een staaltje van creativiteit zijn én recht doen aan onze huisstijl. Een adviseur toppie!!!!!

Christien Jelsma
Stichting Keunst en Keur

———————————

In gesprek met Siska over tekst en passie kom je echt tot beslissingen en conclusies. Ze is een geschikte partner om mee te overleggen als je (nog) niet weet hoe je product er uit moet komen te zien. Haar coachende eigenschappen brengen je verder in het proces naar een eindproduct. Heel prettig.

Pieteke de Boer
Dichter, twichter, creatief mens, medewerker informatie en advies

———————————

We gaven Siska van grafisch ontwerpbureau Ruitervorm de ruimte om vanuit haar deskundigheid te kijken naar onze logo’s + tekst bij het (opnieuw) te bestellen visitekaartjes. Ruitervorm ging aan de slag en kwam met een verrassende vernieuwde lay-out, een aangepast eigentijds lettertype en bracht een nuance kleurverschil toe. Het resultaat; een prachtig, vernieuwd, doeltreffend en passend visitekaartje. Wij zijn er helemaal blij mee!

Peter & Carla Hartlief
Voeg & Renovatiebedrijf Doniaga en Fraucke

———————————

Ruitervorm heeft voor de Pingjumer Gulden Halsband en de Hemdijk tussen Blauwhuis en Tjerkwerd informatieborden gemaakt. Vanuit de mienskip komen er erg positieve reacties, ze zijn blij met de mooie borden. We hebben prettig samengewerkt met Ruitervorm. Ze denken goed mee en zijn flexibel. Naast het maken van de lay out, denken ze ook mee over de inhoud.
 
Yvonne Boonstra
Gemeente Súdwest-Fryslân

———————————

Meer weten over Ruitervorm, bekijk dan deze links:

https://www.instagram.com/siska_groengrafisch/

https://keunstwurk.nl/profielen/siska-ruiter-bos/

https://nl.pinterest.com/siskaruiter/

https://nl.linkedin.com/in/siskaruiter

https://www.groenezaken.com/ruitervorm

https://www.samenhalenwealleseruit.nl/gewoontes-doorbreken-interview-siska-ruiter/